Vandaag nog resultaat? Bel!   |   Telefoon  0184 - 77 40 17    
         
    Devaca - Creative Support home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
         
   
CASES   TERUG NAAR OVERZICHT
   
         
   

Nieuw: Dronefotografie en -video


Ongemerkt zie je steeds meer prachtige beelden voorbijkomen die met een drone gemaakt zijn. Of het nu een foto in de krant is of een reisprogramma op televisie, de drone is onmisbaar. Devaca zet vanaf nu ook een professionele drone in voor al uw fotografie en video!

   
   
 

VOORDELEN VAN EEN DRONE

Dji Phantom 4 pro droneEen drone biedt veel meer mogelijkheden dan de standaard fotografie of video. Allereerst is natuurlijk de wendbaarheid een unieke eigenschap. Een drone wordt op afstand bestuurd en komt dus op plaatsen waar een persoon niet kan komen. Handig op bijvoorbeeld een (afgesloten) bouwplaats of voor beelden vanaf het water.

Een goede drone is tegenwoordig uitgerust met een 4K camera met goede stabiliteitssoftware. Hiermee doen zowel de video- als fotobeelden niet onder voor een professionele camera.

Ingebouwde GPS-sensoren zorgen dat de drone niet uit de lucht valt of wegvliegt, goede stabilisatiesoftware zorgen dat de gimbal, de camera-ophanging, altijd in de juiste richting blijft filmen of fotograferen. Ook is de horizon altijd recht, wat wel zo handig is. Als laatste voordeel een niet geheel onbelangrijke; de kosten. Deze liggen vele malen lager dan bij het inzetten van een vliegtuigje/helicopter voor het maken van professioneel materiaal.

VEILIG VLIEGEN MET EEN DRONE

Er is veel te doen over de veiligheid van een drone. De nieuwste generatie drones beschikken over diverse systemen die er voor zorgen dat je veilig kunt vliegen. Zo is er een maximale range in te stellen, zowel in hoogte als in afstand. Komt de drone buiten het veilige gebied, komt hij automatisch terug.

Obstakel-ontwijking is een andere functie die ervoor zorgt dat botsingen met objecten worden voorkomen. Zodra de drone merkt dat hij niet in dezelfde baan door kan vliegen zal de drone inhouden en desnoods automatisch omvliegen.

BOEK NU JE DRONEVLUCHT VOOR FANTASTISCHE FOTO'S EN VIDEO'S!

Met een professionele drone maakt Devaca op aanvraag videobeelden en luchtfoto's. Naar wens wordt er een overzichtfoto gemaakt of een uitgebreide reportage inclusief montage. Ook interesse om uw project, woning, activiteit of andere zaak mooi in beeld te krijgen? Neem dan contact op!

Onderstaand twee video-projecten van de afgelopen tijd. Het nieuwe platform Telegraaf VNDG gebruikt in het weerbericht door Devaca geschoten beelden (vanaf 0:13 seconden), voor Travelsmaker werd een verkoopfilmpje voor een camper samengesteld welke in 48 uur meer dan 5.000 keer bekeken werd.

 

   
         
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp