Vandaag nog resultaat? Bel!   |   Telefoon  0184 - 77 40 17    
         
    Devaca - Creative Support home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
         
   
CASES   TERUG NAAR OVERZICHT
   
         
   

Maand in beeld: februari 2018


De vier weken van februari vlogen om! Een greep uit de werkzaamheden van deze volle maand.

   
   
 
Website Hunter

Voor de Vlaamse onderneming Hunter & Van Twist de website gemaakt. Na een naamswijziging gaat de gehele branding op de schop!

 
DBM RVS freesletters

Waarschijnlijk een van de snelstgroeiende klanten, DBM Elektrotechniek, voorzien van een mooie RVS look signing aan hun nieuwe pand in Alblasserdam.

 
Banieren kerkbuurt Sliedrecht

Op de winkelpromenade 'De Kerkbuurt' zijn tientallen banieren opgehangen. Per seizoen wordt er een nieuwe banier geplaatst.

 
Verkiezingen 2018

De verkiezingen komen er aan! Voor diverse politieke partijen betekent dat flyeren, aanplakken en posters bestellen. Onder andere voor het CDA verkiezingsposters ontworpen.

 
Website KVT-lichtmasten

Een nieuw product in de markt gezet, namelijk lichtmasten voor op bijvoorbeeld de bouwplaats. Van Italiaanse makelij, geïmporteerd naar Nederland!

 
Vlaggen Crossfit Sliedrecht

Crossfit is een van de populairste sporten van de laatste tijd. Voor de box in Sliedrecht weer diverse vlaggen kunnen leveren!

 
Uitnodigingen Stout Pijpleidingen

Simpel, maar doeltreffend. Een pensionering laat je niet zomaar voorbij gaan maar gaat gevierd worden! Uitnodigingen gemaakt en gedrukt!

 
Visitekaartjes en huisstijl MijnWerkgever

MijnWerkgever is hét nieuwe concept in de wereld van personeelszaken. Het wordt een platform voor alle administratie rondom personeel. Logo en huisstijl mogen ontwerpen!

 
De Nieuwe Buurt Hardinxveld

Met het lekkere weer van deze maand veel met de drone op pad geweest, onder andere naar dit nieuwbouwproject waar de voortgang regelmatig vanuit de lucht wordt bekeken.

   
         
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp