Vandaag nog resultaat? Bel!   |   Telefoon  0184 - 77 40 17    
         
    Devaca - Creative Support home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
         
   
CASES   TERUG NAAR OVERZICHT
   
         
   

Maatschappelijk partner SJOS


Met ingang van deze zomer is Devaca maatschappelijk partner van Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SJOS). Het ontwerpt en levert alle posters, flyers en ander drukwerk die nodig zijn om de activiteiten onder de aandacht te brengen. Waaronder het jaarlijkse KNOTS-festijn.

Al langer is Devaca betrokken bij de stichting en nu is de samenwerking geïntensiveerd. SOJS richt zich op jongeren van 8 t/m 26 jaar en is gevestigd in het jongerencentrum Elektra. Niet alleen in het zoveel mogelijk activeren van de jeugd, maar ook de opvang van jongeren en jongerenhulpverlening. Er is veel aandacht voor sport en cultuur.

   
   
 
Knots Sliedrecht

Inmiddels zijn in het straatbeeld de eerste posters 'nieuwe stijl' opgehangen. Hierin wordt geadverteerd voor het grootste evenement van SJOS, namelijk KNOTS.  Dit vindt elk jaar plaats in de laatste week van de schoolvakantie.

 
   
         
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp