Vandaag nog resultaat? Bel!   |   Telefoon  0184 - 77 40 17    
         
    Devaca - Creative Support home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
         
   
OVER DEVACA
   
         
   

Hét kleine reclamebureau voor uw grote ideeën


Devaca - Creative Support is opgericht door Dennis van Campen (foto) en onderscheidt zich in ontwerp, drukwerk en webdesign. In een snel veranderende markt die veel toegankelijker en transparanter is dan voorheen, liggen kansen om echt flexibel en actief te opereren.

   
   

One-stop-shop

Door een totaalpakket aan te bieden maakt Devaca zich dienstbaar aan de klant. Eén contactpersoon voor de meest uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken zet de concurrentie al op achterstand.

Persoonlijk en toegankelijk

Devaca werkt op een persoonlijke en toegankelijke manier, het liefst via korte lijntjes. Zo komen we snel tot resultaat, of het nu gaat om het vormgeven van een logo of het opzetten van een nieuwe website. Onder het motto 'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden' is Devaca in 2010 gestart. Tot op de dag van vandaag en ook voor de dag van morgen staat dit motto symbool voor de uitvoerende werkzaamheden.

 

Huisstijl, promotiematerialen en webdesign

Devaca is een gezonde organisatie met een stabiele groei, die het mogelijk maakt voor zijn klanten op een snelle, eerlijke en effectieve wijze hun product en/of dienst in de markt te zetten. Dit kan op basis van het ontwerp van huisstijl of promotiematerialen, de productie (drukwerk) hiervan en door middel van een online identiteit via een website. Vaak is het professionaliseren van de organisatie door bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl een forse investering. Niet bij Devaca! Door veel kleinere opdrachten te combineren en gezamenlijk aan te bieden aan een drukker, ontstaat een win-win situatie en blijven de kosten beperkt. Devaca is voor zijn klanten altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Toekomstplannen

De komende jaren staan in het teken van verdere professionalisering van de eigen organisatie. Nog meer aandacht voor (bestaande) klanten en leren van ieder project. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden!

   
         
     

Kennismaken?

Het is nu nog een impressie, maar vanaf juni 2018 ben je van harte welkom op het nieuwe kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Bel voor een afspraak op 0184 - 77 40 17!

Tot die tijd ben je van harte welkom aan de Middenstraat 18 in Sliedrecht.

   
   

Van A tot Z

   
   

Aanstekers
Advertentie-opmaak
Alu. textielframe Ansichtkaarten Autobestickering
Banners
Bestickering
Beurswanden
Bidons
Bierviltjes

Blocnotes
Boekjes
Briefpapier
Brochures
Canvas fotodoek Doordruksets
Enveloppen
Flyers
Folders
Foto op hout/glas

Huisstijl
Kalenders
Kerstkaarten
Keycords
Kleding
Logo
Magazines
Makelaarsborden
Mappen
Notitieblokken

Offertemappen
Ordners
Pennen
Posters Presentatiemappen
PVC-pasjes
Reclameborden
Ringbanden
Roll-up banners
Spandoeken

Stempels
Stickers
Stoepborden
Tassen
Uitnodigingen Verhuiskaarten Visitekaartjes
Vlaggen
Websites
Wenskaarten

   
   

Staat je gewenste product/dienst er niet tussen? Vraag dan een offerte aan!

   
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp