Vandaag nog resultaat? Bel!   |   Telefoon  0184 - 77 40 17    
         
    Devaca - Creative Support home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
         
   
RECENSIES
   
         
   

Wat vinden anderen van Devaca?


Een mooie site en presentatie, maar mond-tot-mond reclame blijft de beste graadmeter. Op deze pagina zijn enkele aanbevelingen verzameld. Zelf zaken gedaan met Devaca? Schrijf een recensie.

   
   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Aan een half woord genoeg"

Devaca verzorgt al jaren de huisstijl van onze organisatie. Van briefpapier tot beursontwerp, van webdesign tot wandposters en alles wat daar tussen valt. Devaca is snel en vakkundig, creatief en doortastend, en heeft aan een half woord genoeg. En dat alles tegen zeer scherpe tarieven!

Recensie

Jeroen Eeuwijk
Koninklijke Van Twist

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Erg tevreden"

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van onze website! Devaca houd rekening met de laatste internettrends en is daarbij creatief meedenkend voor een professioneel eindresultaat!

Recensie

Jan Mourik
DIN Fitting International

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Super snelle service"

Wij werken al enkele jaren samen met Devaca en dit doen wij met veel plezier. Prettige communicatie, betrouwbaar, creatief en een super snelle service. Wij raden Devaca dan ook altijd aan binnen ons netwerk.

Recensie

Rob Pronk
Ondernemer

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Onmisbaar"

Devaca is voor ons onmisbaar voor drukwerk, website, ontwerpen van facebookacties enz. Dennis heeft maar een half woord nodig en voelt precies aan wat wij bedoelen. Dit maakt Devaca een waardevolle partner voor ons als kleine onderneming!

Recensie

Bojo Webwinkels
Onder andere Kampeertoko.nl en Speeltoko.nl

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Puik werk"

Met zowel mijn baan in loondienst als mijn eigen onderneming doe ik al jaren naar volle tevredenheid zaken met Devaca. Dennis is creatief, handelt snel en levert puik werk af!

Recensie

Rick Boer
DB Work

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Reageert en handelt snel"

Devaca heeft de huisstijl van mijn schoonheidssalon ontworpen. Fijne communicatie en reageert en handelt snel.

Recensie

Laura de Ruyter
Schoonheidssalon Beauty by Lau

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Niks te gek"

Al meerdere malen samengewerkt met Devaca en altijd erg tevreden over het afgeleverde werk. Niks is te gek, Devaca denkt mee en levert snel. Een last minute aanvraag krijgt net zoveel aandacht als een lange termijn verzoek. Top!

Recensie

Dorien Ensink
Servicecentrum Drechtsteden

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Zeer tevreden"

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Devaca. Wij waren zeer tevreden over het resultaat. Flexibel, snelle reactie, creatief en meedenken zijn kenmerkende woorden voor Devaca. Wij zullen een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Devaca.

Recensie

Rianne Jongkind
Groenendijk Onderwijsadministratie

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"In no time up-to-date"

Devaca heeft mijn website eind vorig jaar gemaakt. Dennis begrijpt wat je visie is en legt dit mooi vast op je website. Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan waardoor de website weer gewijzigd diende te worden. Door de snelle service van Dennis ben je in no time weer helemaal up-to-date. Ik ben zeer tevreden over Devaca. Een aanrader!

Recensie

Sylvia van Willigen
Gewichtsconsulente

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Absoluut vijf sterren waard!"

Absoluut 5 sterren waard! Dennis is heel vriendelijk, snel, professioneel en creatief. Hij heeft van mijn mega warrige brainstorm een tof ontwerp voor mijn logo en visitekaartjes gemaakt. Ben erg tevreden en kan hem absoluut aanraden!

Recensie

Anita Borsje
Ekster Jewels

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Doet en is wat hij zegt"

Zeer tevreden. Super snel, goed bereikbaar en begrijpt precies wat ik bedoel! Inmiddels besteden wij alles uit aan Dennis we zijn zeer goed tevreden. Dennis doet wat hij zegt en is wie hij zegt dat hij is!

Recensie

Leo van Wijngaarden
DOEN! Personeel

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Recht-toe, recht-aan werkwijze"

Nieuwe website/huisstijl van KPS Keukens gemaakt door Devaca. Complimenten voor de recht-toe-recht-aan werkwijze. Wij geven een dikke tien!

Recensie

Sander Scheurwater
KPS Keukens

   
 
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Heerlijk werken met Devaca"

Heerlijk werken met Devaca. Goede snelle reacties en service. Creatief en voor een eerlijke prijs. We werken graag met Dennis en maken graag gebruik van zijn betrokkenheid bij ons bedrijf.

Recensie

Bart de Crom
Hidrostal Benelux

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Zeer betrouwbaar"

Devaca is een zeer betrouwbaar bedrijf. In opdracht van Kroon Kozijn Dordrecht en Klikgordijn heeft Devaca twee schitterende websites gecreëerd waar wij erg blij mee zijn! Met name de duidelijke adviserende rol en de creatieve insteek zijn kenmerkend voor dit bedrijf en haar medewerkers.

Recensie

Boy Thomesen
Klikgordijn

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Zeker een aanrader"

Devaca heeft voor DBM Elektrotechniek een nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Ook hebben ze het ontwerp gemaakt van onze bedrijfswagens. Deze samenwerking verliep zeer professioneel en naar onze volledige tevredenheid. Zeker een aanrader.

Recensie

Remco van Tilburg
DBM Elektrotechniek

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Fijne samenwerking"

Devaca heeft voor Van Dalen Aggregaten de website met nieuwe huisstijl en logo evenals het ontwerp voor onze bedrijfswagens gemaakt. Zeer tevreden en een hele fijne samenwerking!!

Recensie

Colinda Schuuring
Van Dalen Aggregaten

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Professionele aanpak"

De professionele aanpak en snelle service hebben geleid tot een prachtig en sprekend logo voor ons. Ook het spandoek voldoet aan onze wensen. We hopen in de toekomst op een verdere prettige samenwerking.

Recensie

René Serno
Samen voor Sliedrecht

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Duidelijke en goede vormgeving"

Devaca heeft voor ons het logo en marketingmateriaal ontworpen. Deze zijn duidelijk, goed vormgegeven en passen bij ons product. We kijken uit om ook onze volgende producten met Devaca te promoten.

Recensie

Vincent Toepoel
Diesel Up

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Als het goedkoper kan, hoor je het ook"

Al ons drukwerk en promotiemateriaal komt bij Devaca vandaan. Goede kwaliteit en snelle levering. Er wordt altijd met je meegedacht en als het goedkoper kan, hoor je het ook!

Recensie

Michelle Nardten
Nautic Jobs

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Verdiept zich in de doelgroep"

Dennis van Devaca voelt heel goed aan wat de wens van de klant is. Hij verdiept zich in de doelgroep en past de lay-out van de website daarop aan. Daarnaast is het ook nog eens heel fijn samenwerken met Dennis. Kortom super tevreden met de nieuwe website van How-2-Learn.

Recensie

Hermy de Lange
How-2-Learn

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Fijn dat hij kan vertalen wat er in mijn hoofd zit"

Super goed en snel geregeld. Fijn dat hij kan vertalen wat er in mijn hoofd zit en daar een mooie site en reclame van te maken

Recensie

Arja van Houwelingen
Voeten uit Sliedrecht

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Prachtige rapportages"

Ik ken Dennis nog toen hij als student aan de EUR (waar ik hoogleraar bestuurskunde ben) studeerde. Hij is na zijn studie een andere kant opgegaan, maar ik maak graag gebruik van zijn diensten. Hij verzorgt prachtige teamrapportages voor het onderzoek naar sociale wijkteams dat wij doen. Hij doet dat goed, maar vooral ook flexibel en snel. Ik beveel Devaca daarom van harte aan!

Recensie

Bram Steijn
Erasmus Universiteit Rotterdam

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Uitmuntend"

Dennis heeft een opdracht uitgevoerd voor het bedrijf waar ik werk. Dennis is creatief, denkt mee en heeft ons uitstekend geholpen in het ontwerpproces. De kwaliteit en snelle levering van zijn werk is uitmuntend! Ik kan zijn service aan iedereen aanraden.

Recensie

Pauline Kampen
Fokker Aerostructures

   
Ster Ster Ster Ster Ster
 

"Meest punctuele in zijn vakgebied"

Absoluut de allerbeste en meest punctuele in zijn vakgebied.

Recensie

Bob Muller
Den Breejen

   
   
         
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp